Businesscoach NL

sparringpartner van het MKB

Ernest Hoen

Businesscoach / Partner

Zelf een bevlogen ondernemer, voormalig directielid bij Schouten & Nelissen en een bedrijfseconoom die cijfers in de context weet te plaatsen. Businesscoach Ernest Hoen houdt van aanpakken, doorzetten en resultaat boeken. ‘Het is mijn taak om MKB ondernemers zelf tot inzichten te laten komen, door hen een spiegel voor te houden.

Martijn Wijnen

Businesscoach / Partner

Hij hielp internationale labels met het bouwen van merken, veranderde met succes de verkoopstrategie van een moderetailer en nam plaats op de directiestoel van MKB bedrijven. Overal waar hij kwam en succes zag, viel Martijn Wijnen een ding op: alleen de ondernemers die oprecht met plezier werkten, leverden topprestaties.

Ben jij onze nieuwe businesscoach?

Onze businesscoaches staan klaar om je te helpen groeien met je bedrijf. Door middel van een bewezen groeistrategie en effectieve programma’s helpen we MKB ondernemers om strategische groei te realiseren.

Jeroen van Olderen

Jeroen van Olderen

Businesscoach / Partner

Als businesscoach bij BusinesscoachNL kijkt Jeroen samen met de ondernemer hoe de backoffice van A tot Z laagdrempelig en efficiënt ingericht kan worden. Soms is een IT-pakket dan een oplossing maar het kan ook zijn dat een proces of systeem op zichzelf gewoon niet effectief is. ‘Daarom is het belangrijk om samen eerst kritisch te kijken naar waar winst te behalen is. Dat is de eerste stap.’