Businesscoach NL

sparringpartner van het MKB

Ernest Hoen

Businesscoach / Partner

Zelf een bevlogen ondernemer, voormalig directielid bij Schouten & Nelissen en een bedrijfseconoom die cijfers in de context weet te plaatsen. Businesscoach Ernest Hoen houdt van aanpakken, doorzetten en resultaat boeken. ‘Het is mijn taak om MKB ondernemers zelf tot inzichten te laten komen, door hen een spiegel voor te houden.

Martijn Wijnen

Businesscoach / Partner

Hij hielp internationale labels met het bouwen van merken, veranderde met succes de verkoopstrategie van een moderetailer en nam plaats op de directiestoel van MKB bedrijven. Overal waar hij kwam en succes zag, viel Martijn Wijnen een ding op: alleen de ondernemers die oprecht met plezier werkten, leverden topprestaties.

Ben jij een van onze nieuwe businesscoaches?

Onze businesscoaches staan klaar om je te helpen groeien met je bedrijf. Door middel van een bewezen groeistrategie en effectieve programma’s helpen we MKB ondernemers om strategische groei te realiseren.

Henk van Driel

Financieel directeur

Henk van Driel is medeoprichter van Businesscoach Nederland en staat bekend als ‘navigator voor ondernemers’. Hij combineert zijn bedrijfseconomische achtergrond met zijn bedrijfskundige kennis. Hij doorziet het verhaal achter de cijfers en helpt ondernemers om zaken anders te organiseren.

Bart van den Belt

Algemeen directeur

Bart van den Belt is oprichter van Businesscoach Nederland en auteur van diverse boeken over sales, marketing en ondernemerschap. Als ondernemer heeft hij verschillende bedrijven opgezet. Bart is de creatieve geest in de organisatie. Ondernemen is zijn passie.

Jessica van Amerongen

Backoffice manager

Jessica van Amerongen is backoffice manager van Businesscoach NL. Aanpakken, organiseren en regelen… dat is wat ze met veel passie en plezier doet. Zo probeert ze de wereld voor ondernemers weer net iets makkelijker te maken en dat vindt ze gewoon ontzettend leuk om te doen!