MKB Scan – Bedrijfsrapport + Strategiegesprek

Maak in 15 minuten een analyse van je bedrijf

Met de MKB Scan breng je snel in kaart waar de groeimogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Er wordt een functionele analyse gemaakt, die helder maakt wat er goed gaat in je bedrijf (en wat je dus vooral zo wilt houden) en welke knelpunten de groei in je bedrijf op dit moment in de weg staan. Met de resultaten van de scan heb je concrete handvatten om verbeteringen door te voeren. Je weet waar je moet beginnen en wat je kunt doen om te zorgen voor andere resultaten én de groei waar je op uit bent.

Investering: € 195,- excl.
Tijdelijke actie: MKB Scan cadeau

Tijdelijke actie. Je kunt nu tijdelijk gratis gebruik maken van de MKB Scan ®.

1.
Doe de MKB Scan

Maak met behulp van 45 vragen een complete strategische analyse van je bedrijf. Ontdek waar je bottlenecks en je groeikansen liggen en krijg helderheid over je strategische prioriteiten.

2. Strategiegesprek

Aan de hand van de MKB Scan neemt een van onze businesscoaches contact met je op voor een kwalificatiegesprek en een strategische analyse van je bedrijf. Op basis hiervan geven we advies.

3. Persoonlijk bedrijfsadvies

Onze businesscoach geeft je een concreet advies over hoe jij de gewenste verbeterslag kunt maken en je groei kunt realiseren. We begeleiden je persoonlijk en zijn je strategische sparringpartner.

Je groei start met de vrijblijvende MKB Scan