Werken aan de bedrijfsgroei die je voor ogen hebt?
Onze MKB-adviseurs helpen je graag verder.

Groeiversnellers

Je bent ondernemer, werkt hard en hebt een mooie klantenkring opgebouwd. Maar je ambities gaan verder. Je weet dat er veel meer mogelijk is. Je wilt verder groeien in omzet en resultaat. Maar ook als ondernemer en bedrijfsleider. Je wilt het maximale uit jezelf, je mensen en je bedrijf te halen!

Groeien met je bedrijf

Bouw verder aan een stevig fundament. Groeiversnellers is een businesstraject bedoeld voor ondernemers die zich richten op duurzaam succesvol ondernemen. Een jaar lang werk je samen met andere ondernemers en een ervaren businesscoach aan het stap voor stap verstevigen van het fundament van jouw onderneming.

Je leert nieuwe essentiële vaardigheden op het gebied van management, marketing, verkoop en leiderschap. Je maakt kennis met nieuwe strategieën en processen die je in staat stellen om zakelijke groei te realiseren, ook als jij even niet aanwezig bent op de werkvloer. Je bouwt aan een systeem dat zorgt voor continuïteit in je omzet, financiële rust en meer ondernemersplezier.

Leer van andere ondernemers

Niet alleen de businesscoach maar ook je collega-ondernemers zijn gedurende die periode een sparringpartner waarmee je op gelijkwaardig niveau kunnen sparren over je ambities en plannen én de vele grote en kleine hobbels die je moet nemen om die plannen te realiseren.

In de groep word je uitgedaagd en ondersteund om je grenzen telkens opnieuw te verleggen, plannen concreet te maken en je vaardigheden als ondernemer en bedrijfsleider verder te ontwikkelen.

Sparren met ambitieuze ondernemers

Stilstaan is achteruitgaan. Geen optie voor ondernemers. Juist het gesprek met andere ondernemers helpt je ontdekken wat bij jou en jouw bedrijf past. De ondernemersgroep geeft jou:

Een stevige stok achter de deur om je ambities écht te realiseren
Sparringpartners die je helpen bij het oplossen van knelpunten en het vertalen van dromen naar concrete plannen en acties
Een spiegel, een scherpe blik en een vaste ondernemerskoers

Groeiversnellers

Je doel komt pas dichterbij wanneer jij de volgende stap zet. Groeiversnellers is een ondernemerstraject waarin je een jaar lang met een vaste groep ondernemers en je businesscoach 1x per maand bij elkaar komt om te werken aan de bedrijfsgroei die je voor ogen hebt. Daarnaast heb je een maandelijks een 1-op-1 coachgesprek met je businesscoach (telefonisch, 1uur).

Je bedrijfsgroei stagneert wanneer jouw groei stagneert

De groei van jouw bedrijf begint bij de groei van jou als ondernemer. Sta jij stil, dan staat je bedrijf stil. Investeer jij in jezelf, dan ontwikkel je ook je bedrijf. Wat je bereikt en waarmaakt met je bedrijf, valt of staat de kwaliteit van jouw leiderschap. Ook de meest succesvolle ondernemers hebben ooit geleerd en ervaren dat bedrijfsgroei over veel meer gaat dan alleen strategieën bedenken, plannen uitvoeren en bedrijfssystemen implementeren. Uiteindelijk is de kwaliteit van jouw leiderschap bepalend voor de prestaties van je mensen en je bedrijf.

Daarom gaan de gesprekken regelmatig over leiderschapsvraagstukken. We onderzoeken factoren die je belemmeren, werken aan nieuwe skills en geven een stevige boost aan je zelfvertrouwen als basis voor succes. Een veilige setting maakt het makkelijker om uit je comfortzone te stappen en je grenzen te verleggen. Dat geeft ruimte, inspiratie, energie en het vertrouwen dat er zoveel meer mogelijk is wanneer jij durft te doen wat écht bij jou en je bedrijf past.

Wat levert Groeiversnellers jouw bedrijf op

Nieuwe kennis en ondernemersstrategieën
Persoonlijke groei en daarmee groei als ondernemer
Ondernemersvaardigheden die 100% bij je passen
Meer rust en zelfvertrouwen als bedrijfsleider en ondernemer
Het lef om de keuzes te maken die nodig zijn om je langetermijndoelen te realiseren
De bedrijfsgroei die je voor ogen hebt

Programma Groeiversnellers

Stilstaan is achteruitgaan. Geen optie voor ondernemers. Juist het gesprek met andere ondernemers helpt je ontdekken wat bij jou en jouw bedrijf past.
Groeiversnellers is een ondernemerstraject waarin je een jaar lang met een vaste groep ondernemers en je businesscoach 1x per maand bij elkaar komt om te werken aan de bedrijfsgroei die je voor ogen hebt.

Zin om aan de slag te gaan? Dit zijn de vervolgstappen:

  1. Doe de gratis MKB Scan ©
    Maak met behulp van 45 vragen een complete strategische analyse van je bedrijf. Ontdek waar je bottlenecks en je groeikansen liggen en krijg helderheid over je strategische prioriteiten.
  2. Vrijblijvend strategiegesprek
    Aan de hand van de MKB Scan neemt een van onze businesscoaches contact met je op voor een kwalificatiegesprek en een strategische analyse van je bedrijf. Op basis hiervan geven we advies.
  3. Maatwerk traject
    Onze businesscoach geeft je een concreet advies over hoe jij de gewenste verbeterslag kunt maken en je groei kunt realiseren. We begeleiden je persoonlijk en zijn je strategische sparringpartner.

Werken aan de bedrijfsgroei die je voor ogen hebt?
Onze MKB-adviseurs helpen je graag verder.