Meer omzet en leads? Geef een boost aan je bedrijfsgroei.
Onze coaches helpen je graag verder.

Groeisprint

Meer omzet. Hogere winst. Betere klanten. Je werkt hard en wilt je focussen op nieuwe klanten en bedrijfsgroei. Maar waar ga je op korte termijn meer klanten vandaan halen? Hoe ga je zorgen dat je veel beter zichtbaar wordt, gericht jouw doelgroep bereikt en van leads zonder meer tevreden klanten maakt? Wie kan jou ondersteunen om binnen afzienbare tijd veel meer uit je mensen en je bedrijf te halen en een substantiële omzetgroei te realiseren?

Verbeter je marketing, sales en relatiebeheer

Strategisch, tactisch en operationeel. Meer leads, meer klanten en meer omzet begint bij je zichtbaarheid aan de voorkant. Hoe komen mensen in aanraking met jouw bedrijf? Welke waarde voeg je voor hen toe? En welke klantreis maken ze door, voordat ze producten of diensten bij je kopen?

Tijdens de groeisprint werk je doelgericht aan meer zichtbaarheid (marketing), het verbeteren van je sales, het succesvol inrichten van je klantreis en een structurele aanpak voor je aftersales en relatiebeheer.

We trappen de zes maanden af met een strategiedag. Samen met een ervaren businesscoach (en eventueel je team) ga je aan de slag. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau worden concrete doelen gesteld, routes uitgestippeld en acties uitgezet. Aan het einde van de dag ligt er een helder actieplan om in korte tijd meer leads, meer klanten en meer omzet te realiseren. Zo geef je een boost aan je bedrijfsgroei.

Dit levert de groeisprints op:

Concrete strategische doelen gericht op substantiële groei
Heldere KPI’s om daar actief op te sturen
Een effectief ingerichte klantreis operationeel (marketing, verkoop, levering en relatiebeheer)
Advies, coaching, support en een stok achter de deur van een ervaren businesscoach
Gegarandeerde toename van leads, klanten en omzet
Continuïteit in leads en verkoop door een systematische aanpak

Programma Groeisprint

Tijdens de groeisprint werk je doelgericht aan meer zichtbaarheid (marketing), het verbeteren van je sales, het succesvol inrichten van je klantreis en een structurele aanpak voor je aftersales en relatiebeheer. Je hebt aan het eind van de sprint concrete strategische doelen gericht op substantiële groei en gegarandeerde toename van leads, klanten en omzet.

Zin om aan de slag te gaan? Dit zijn de vervolgstappen:

  1. Doe de gratis MKB Scan ©
    Maak met behulp van 45 vragen een complete strategische analyse van je bedrijf. Ontdek waar je bottlenecks en je groeikansen liggen en krijg helderheid over je strategische prioriteiten.
  2. Vrijblijvend strategiegesprek
    Aan de hand van de MKB Scan neemt een van onze businesscoaches contact met je op voor een kwalificatiegesprek en een strategische analyse van je bedrijf. Op basis hiervan geven we advies.
  3. Maatwerk traject
    Onze businesscoach geeft je een concreet advies over hoe jij de gewenste verbeterslag kunt maken en je groei kunt realiseren. We begeleiden je persoonlijk en zijn je strategische sparringpartner.

Meer omzet en leads? Geef een boost aan je bedrijfsgroei.
Onze coaches helpen je graag verder.