Wil jij aan de slag met ondernemers coaching?
Neem vrijblijvend contact op.

Ondernemerscoach

Je bedrijf loopt aardig. Je hebt een team, klanten en een systeem. Maar je doet de planning, marketing en administratie bijvoorbeeld nog allemaal zelf. Dat is prima (voor nu), maar je wilt groeien. Uitbreiden. Opschalen. Je weet alleen niet hoe. Niet erg, want je kunt nu eenmaal nog niet alles weten van het runnen van een succesvol bedrijf. Een MKB ondernemerscoach kan je daarbij helpen. Met een vracht aan ervaring weet hij/zij precies hoe jij de volgende stap kunt zetten. Op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Een ondernemerscoach van Businesscoach NL helpt MKB ondernemers het beste uit zichzelf én uit hun business te halen door onder andere:

  • problemen en kwesties te identificeren die je groei belemmeren
  • prioriteiten te stellen met betrekking tot jouw taken en doelen
  • je zakelijke horizon te verbreden en nieuwe inzichten op te doen
  • persoonlijke ondernemersvaardigheden te verbeteren
  • meer leads, klanten en omzet te genereren … met hogere winst

Over Businesscoach NL

Businesscoach NL is de sparringpartner voor MKB-ondernemers in Nederland. Met een aantal programma’s en begeleiding van een ervaren ondernemerscoach helpen wij jou om substantieel te groeien. Duurzaam en strategisch. Met concreet advies en nieuwe inzichten op het gebied van marketing en sales, financiën, systemen, personeel en persoonlijk leiderschap maken we je onderneming succesvoller. Samen zetten we de benodigde stappen.

Informatie aanvragen

Wil jij aan de slag met ondernemers coaching?
Neem vrijblijvend contact op.