Wil jij aan de slag met ondernemers coaching?
Neem vrijblijvend contact op.

Ondernemerscoach

Je bedrijf loopt aardig. Je hebt een team, klanten en een systeem. Maar je doet de planning, marketing en administratie bijvoorbeeld nog allemaal zelf. Dat is prima (voor nu), maar je wilt groeien. Uitbreiden. Opschalen. Je weet alleen niet hoe. Niet erg, want je kunt nu eenmaal nog niet alles weten van het runnen van een succesvol bedrijf. Een MKB ondernemerscoach kan je daarbij helpen. Met een vracht aan ervaring weet hij/zij precies hoe jij de volgende stap kunt zetten. Op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Een ondernemerscoach van Businesscoach NL helpt MKB ondernemers het beste uit zichzelf én uit hun business te halen door onder andere:

  • problemen en kwesties te identificeren die je groei belemmeren
  • prioriteiten te stellen met betrekking tot jouw taken en doelen
  • je zakelijke horizon te verbreden en nieuwe inzichten op te doen
  • persoonlijke ondernemersvaardigheden te verbeteren
  • meer leads, klanten en omzet te genereren … met hogere winst

Over Businesscoach NL

Businesscoach NL is de sparringpartner voor MKB-ondernemers in Nederland. Met een aantal programma’s en begeleiding van een ervaren ondernemerscoach helpen wij jou om substantieel te groeien. Duurzaam en strategisch. Met concreet advies en nieuwe inzichten op het gebied van marketing en sales, financiën, systemen, personeel en persoonlijk leiderschap maken we je onderneming succesvoller. Samen zetten we de benodigde stappen.

Ontwikkel je leiderschapskwaliteiten

We geloven dat leiderschap de kern is van je organisatie. Dat jouw leiderschapskwaliteiten grotendeels de mogelijke groei van je bedrijf bepalen. Daarom laten we je niet alleen groeien als bedrijf, maar juist ook als ondernemer en leider van je organisatie. We stellen een duidelijke visie op, maken strategisch plannen en geven je de handvatten en tools die je nodig hebt om die plannen tot uitvoer te brengen. Een MKB ondernemerscoach vormt jouw sparringpartner tijdens dit hele proces.

Ondernemerscoaching programma’s

Bij iedere organisatie en bij ieder ondernemer spelen weer andere kwesties. De één heeft bijvoorbeeld te weinig klanten terwijl een ander juist een plafond raakt. Daarom bieden we naast persoonlijke coaching voor MKB ondernemers ook vier programma’s waarmee we aan jouw specifieke behoeften voldoen. Voor als je snel en effectief je winst wilt verhogen, je plafond wil doorbreken of een betere werk-privé balans wilt creëren.

Vrijblijvende sessie met een ondernemerscoach?

Weten wat een ondernemerscoach voor jou kan betekenen? Doe dan de gratis MKB Scan en ontdek in 15 minuten waar jouw groeikansen liggen. Aan de hand van de resultaten neemt een MKB ondernemerscoach van Businesscoach NL contact met je op om een strategiegesprek in te plannen waarbij we de analyse van je bedrijf bespreken en eerste concrete adviezen geven. Helemaal vrijblijvend. Zo weet je precies wat je aan ons hebt.

Wil jij aan de slag met ondernemers coaching?
Neem vrijblijvend contact op.