Ben jij op zoek naar een hands-on MKB Adviseur?
Onze MKB-adviseurs helpen je graag verder.

MKB Coach

Als MKB-ondernemer kom je telkens nieuwe uitdagingen tegen. Je wilt bijvoorbeeld alles zelf blijven doen, maar ondertussen ook tijd vrij maken om je meer op strategisch niveau bezig te houden met je bedrijf. Of je wilt de cashflow verbeteren. Opschalen. Een team samenstellen en behouden. Kortom, je wilt groeien maar je raakt een plafond. Een MKB Coach helpt je dat plafond doorbreken.

Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en doelstellingen helpt onze MKB coach je onder andere met het:

  • identificeren en oplossen van knelpunten die groei belemmeren
  • verbeteren van processen en systemen in je organisatie
  • creëren van een gezonde werk-privé balans
  • genereren van meer leads, klanten en omzet
  • maken van concrete plannen en het ondernemen van acties om jouw ambities nu echt eens waar te gaan maken

MKB Coach van Businesscoach NL

De MKB Coach van Businesscoach NL is een gekwalificeerde businesscoach die het allemaal al eens heeft meegemaakt. Een persoonlijke sparringspartner met een verfrissende blik op je bedrijf die met support, handige adviezen en concrete tips ervoor zorgt dat jij en je bedrijf verder kunnen groeien op het gebied van onder andere marketing en sales, processen en systemen, financiën, teambuilding en leiderschap. Alles in één.

Bewezen effectief

Je MKB Coach werkt volgens het MKB Canvas: een effectieve groeimethode met 9 pijlers waarop ieder succesvol midden- en kleinbedrijf is gebouwd. Met deze bewezen methode vinden we in no-time de belangrijkste bottlenecks in je organisatie, zodat de eerste resultaten al snel zichtbaar worden (en blijven) terwijl we ondertussen je ondernemersskills verbeteren. Zo leg je een stevig fundament voor duurzame groei.

MKB Coaching programma’s

Iedere organisatie is anders. Bij iedere ondernemer spelen andere kwesties en vraagstukken. Daarom hebben we naast de reguliere MKB coaching vier programma’s voor je ontwikkeld. Handige coachingstrajecten met de focus op specifieke elementen van het ondernemerschap, zodat je je kunt richten op wat er écht toe doet en het maximale uit je tijd met je MKB coach kunt halen.

Vrijblijvende sessie met een MKB Coach

Doe nu de MKB Scan en plan een vrijblijvend strategiegesprek met een MKB Coach van Businesscoach NL. De gratis scan brengt snel in kaart waar de problemen en mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Dat biedt aanknopingspunten voor verdere bedrijfsgroei. Een inspirerende sessie met een MKB Coach maakt vervolgens concreet hoe je die kansen ten volste kunt benutten – en je je bedrijf kunt laten groeien.

Ben jij op zoek naar een MKB Adviseur die je praktisch kan ondersteunen in het verbeteren van je bedrijfsvoering of het verhogen van je omzet? Neem vrijblijvend contact met ons op.