Wil jij aan de slag met Management coaching?
Neem vrijblijvend contact op.

Management coach

Als manager sta je vaak in het hart van je organisatie. Zeker in het MKB. Vanuit die positie houd je het overzicht. Je houdt je bezig met zaken op strategisch niveau, checkt het operationele gedeelte en stuurt ondertussen ook nog mensen of complete teams aan. Maar tenzij je een geboren leider bent, weet je eigenlijk niet of je het goed doet. Of het beter kan. Met een management coach krijg je nieuwe inzichten en verbeter je je leiderschapsskills. De basis voor substantiële en duurzame bedrijfsgroei van het MKB.

Samenwerken met een management coach levert je het volgende op:

  • een sparringpartner die je helpt om beter te reflecteren
  • verbeterde communicatie op de werkvloer
  • manieren om medewerkers te inspireren en motiveren
  • een verhoogde performance van je team
  • oplossingen voor zaken die je weerhouden het volledige potentieel te benutten – van jezelf én van je organisatie

MKB Canvas

Bij Businesscoach NL begeleiden en coachen met behulp van een bewezen effectieve groeimethodiek gebaseerd op het MKB Canvas. Het canvas omhelst een praktisch businessmodel met 9 pijlers voor een succesvolle MKB-business. Leiderschap staat hierin centraal. Een management coach helpt je om al die onderdelen naadloos op elkaar af te stemmen en te optimaliseren, zodat je processen en systemen je mensen ook echt ondersteunen – en hun prestaties verbeteren.

Gratis groeigesprek met een management coach

Met een gratis groeigesprek ontdek je eenvoudig op welke wijze jij kunt profiteren van management coaching. Tijdens deze vrijblijvende sessie maken we een strategische analyse van je bedrijf en gaan we dieper in op jouw rol in de organisatie. Op basis hiervan krijg je concreet advies waarmee je direct meetbaar resultaat behaalt. Doe nu de gratis MKB Scan en maak kennis met jouw management coach.

Over Businesscoach NL

Businesscoach NL is de sparringpartner voor het MKB in Nederland. Wij geloven dat het succes van MKB-organisaties valt of staat met het leiderschap van de ondernemer. Met goed leiderschap en management ben je immers in staat om medewerkers optimaal te laten presteren. Daarvoor heb je een visie nodig. Duidelijke doelen en strategische plannen. Een management coach helpt je die doelstellingen te formuleren, die plannen te maken én je medewerkers te inspireren om je groeiambities waar te maken.

Programma’s

Management coaching is breed. Heel breed. Daarom focussen we ons graag op de specifieke aspecten van leiderschap die je moet ontwikkelen om jezelf en je organisatie te laten groeien. Naast 1-op-1 begeleiding van een management coach kun je daarom ook diverse programma’s volgen waarmee je bijvoorbeeld je omzet en winst verhoogt of leert aansturen op een zelfstandig draaiende organisatie. Voor meer focus, versnelde groei en een duidelijke koers.

Management coaches

Onze management coaches hebben diverse directie- en managementfuncties bekleed en zijn zelf ervaren ondernemers. Daardoor weten ze haarfijn wat er nodig is om jouw leiderschap naar the next level te tillen en hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien. Ze laten het je graag zien. Of nog beter, zelf ervaren.

Wil jij aan de slag met Management coaching?
Neem vrijblijvend contact op.