Eén dag gezamenlijk uitzoomen en concrete stappen zetten richting strategische groei of teambuiling. Coaching onder deskundige begeleiding

Heisessie

Heisessie als krachtige groeiversneller: neem afstand van je business om opnieuw koers te bepalen

Een heisessie als krachtige strategische groeiversneller voor je organisatie zijn. Een teamdag om met een dedicated groep een belangrijk vraagstuk onder de loep te nemen. Een heidag om alle (management)neuzen dezelfde kant op te krijgen of te bouwen aan de interne cultuur. Welke inhoudelijk doel de dag ook heeft; de procesbegeleider bepaalt grotendeels de opbrengst van de dag. Daarom is de keuze voor een passende/betrokken/deskundige/professionele coach ook zo belangrijk. Businesscoach Nederland geeft advies en helpt jou de juiste match te vinden.

Reflecteren en nieuwe koers uitzetten

Misschien maakt je organisatie een grootscheepse verandering door. Denk je na over strategische veranderingen. Of wil je de onderlinge sfeer verbeteren. In alle gevallen is een externe vergadering de uitgelezen gelegenheid om uit te zoomen en met elkaar toe te werken naar concreet resultaat. Indien gewenst met de voeten op tafel.

De meerwaarde van een externe coach / adviseur

Natuurlijk kun je zelf zo’n dag managen. Of je laat het aan één van je medewerkers over. Nadeel is dat zij vaak diep in de materie zitten. De teamdynamiek (onbewust) bepalen. Kies daarom voor een coach via Businesscoach Nederland. Het is de beste investering voor een optimale uitkomst.

Extern vergaderen – locatietips
Kies voor een locatie met een zakelijke setting die zich ook leent voor een ontspannende break. Ideaal is een zakelijke congreslocatie ‘with a view’, een écht andere werkomgeving dan normaal. Verruil je stadse verzamelgebouw voor een pittoreske vergaderlocatie in het buitengebied. Of kijk welk stadspark in de buurt het beste uitzicht heeft. Een goede coach adviseert je trouwens ook op dit vlak graag. Zij komen regelmatig op de mooiste zakelijke vergaderplekken en kunnen je ook in dit opzicht ontzorgen.

Managementdag – opvolging
Een veelgehoorde klacht is dat het na een heidag ‘voorbij’ is. Iedereen geeft zich 100%, komt met kwalitatieve input. Er worden kansen geformuleerd en stappen gezet. Houd daarom ook na een heisessie je partners dicht bij je en deel de resultaten en vervolgstappen. Jouw businesscoach ondersteunt en adviseert desgewenst bij een follow-up in de sfeer van de dag.

Businesscoach Nederland zorgt voor de juiste match
De coach bepaalt voor 90% de uitkomst en de opbrengst van je heidag. Daarom is de juiste match zo belangrijk. Zoek je een facilitator die het team opwarmt en mee op sleeptouw neemt? Of heb je liever een deskundige met helikopterview die in no time het krachtenveld in kaart brengt? Of een daadkrachtige coach die zelfs de meest ervaren manager los krijgt uit de materie en laat nadenken over een gemeenschappelijke koers? Waar de precieze behoefte ook ligt, bij Businesscoach Nederland vind je jouw partner voor de heidag.

Waarom Businesscoach Nederland?
Bij Businesscoach Nederland vind je uitsluitend ervaren, professionele coaches. We doen vooraf een zorgvuldige screening om te bepalen of iemand zich mag aansluiten bij onze organisatie. We matchen bovendien zorgvuldig op onderwerp en inhoud, zodat jouw vraagstuk ook tot de expertise van jouw coach behoort. Jouw coachvraag is het startsein voor het vinden van de optimale match.

Business Canvas als lay-out voor je coachvraag
Businesscoach Nederland ontwikkelde het MKB Canvas, een methodiek met onmisbare basiselementen voor het opzetten en laten groeien van een succesvolle onderneming. Onze coaches werken veelvuldig met deze methode, deze kan ook tijdens een heisessie aan bod komen. Meer informatie over het Business Canvas vind je hier.

Klaar voor resultaat? Plan een vrijblijvende kennismaking in
Ben je klaar om de volgende stap te zetten en een professionale coach als procesbegeleider in te zetten tijdens jouw komende teamdag? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingscall. We nemen graag de tijd om je vraag door te nemen en vertellen wat je van ons kunt verwachten. Hiermee ben je een stap dichter bij zakelijk succes.

 

Eén dag gezamenlijk uitzoomen en concrete stappen zetten richting strategische groei of teambuiling. Coaching onder deskundige begeleiding