Wil jij aan de slag met Executive coaching?
Neem vrijblijvend contact op.

Executive coach

Als CEO van je MKB-onderneming sta je in het midden van je organisatie. Je vormt de schakel tussen de strategische, operationele en financiële gedeeltes in je bedrijf. Je stuurt mensen en teams aan. Of misschien doe je nog veel zelf en wil je je meer bezighouden met zaken die er echt toe doen om je persoonlijke ambities te verwezenlijken. Met nieuwe perspectieven, frisse ideeën en concrete adviezen helpt onze executive coach je om jouw rol als leider van je organisatie zo goed mogelijk in te vullen.

Afhankelijk van je persoonlijke wensen en de behoefte van je organisatie, levert het sparren met een executive coach je het volgende op:

  • een duidelijkere visie met heldere doelen en strategische plannen
  • verbeterde leiderschapsvaardigheden
  • effectievere organisatie met productievere teams
  • een gezondere werk-privé balans met meer tijd om je ambities waar te maken
  • hogere tevredenheid bij klanten, medewerkers én jezelf

Strategisch groeien

Een executive coach van Businesscoach NL gaat voor strategische groei. Daarvoor maken we gebruik van het MKB Canvas. Een praktisch businessmodel met de 9 onderdelen die samen het fundament van een succesvolle MKB-organisatie vormen en waarin jouw leiderschap centraal staat. Met dit model zijn we in staat om in korte tijd de bottlenecks die jouw groei belemmeren op te sporen, om creatieve oplossingen te vinden én om je te leren hoe je die veranderingen effectief implementeert.

Vrijblijvende strategiesessie

Benieuwd of executive coaching jou vooruit helpt? We laten je er graag kennis mee maken tijdens een eerste strategiesessie. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. In dit groeigesprek analyseren we je bedrijf, bespreken we jouw huidige en toekomstige rol in je organisatie en krijg je een praktische tips en concrete adviezen waarmee je meetbaar stappen vooruit kunt zetten. Doe nu de gratis MKB Scan en plan jouw sessie met een executive coach!

Over Businesscoach NL

Businesscoach NL is de voornaamste sparringpartner voor Nederlandse MKB-ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat jij de spil bent in je organisatie. Dat leiderschap de kern vormt van een stabiel en duurzaam fundament waarop je een bedrijf kunt bouwen én laten groeien. Om je te helpen dat leiderschap te ontwikkelen, hebben we een groot aantal coaches. Je vindt dus altijd een executive coach met precies de kennis en ervaring die past bij jouw onderneming – en je persoonlijke ambities.

Programma’s

Naast de reguliere begeleiding en adviezen van een executive coach, volg je bij Businesscoach NL desgewenst ook specifieke programma’s gericht op specifieke onderdelen van leiderschap en bedrijfsgroei. Slimme coachingstrajecten voor het verhogen van je omzet en winst, een betere organisatie en meer rust in je hoofd als leidinggevende. Programma’s voor meer succes. Zakelijk én persoonlijk.

Executive coaches

Bij Businesscoach NL word je begeleid door een ervaren executive coach. Een door de wol geverfde ondernemer die vaker op management- en directiestoelen heeft gezeten en die zijn of haar kennis nu inzet om andere managers, bestuurders en directieleden te helpen sterk leiderschap te ontwikkelen en hun organisatie te laten groeien. Lees meer over ons team of doe de MKB Scan en maak kennis met onze coaches.

Wil jij aan de slag met Executive coaching?
Neem vrijblijvend contact op.