Neem vrijblijvend contact op met Martijn Wijnen:
Telefoon: 06-52645943 | Email: martijn@businesscoach.nl

Aanvullende informatie
  • Vanuit verbinding en balans
  • Voormalig sales director
  • Marketing, sales en persoonlijke effectiviteit

Martijn Wijnen

Achtergrond
Toen Martijn enkele jaren geleden de knoop had doorgehakt om voor zichzelf te beginnen was de eerste stap naar de Kamer van Koophandel snel gezet. Vanuit Hilversum, waar hij met zijn vrouw en twee tienerkinderen woont, begon hij als zelfstandig strategisch adviseur en later als businesscoach voor ondernemers.

Merken bouwen
Voordat Martijn ondernemer werd, hielp hij internationale labels met het bouwen van merken, veranderde met succes de verkoopstrategie van een moderetailer en nam plaats op de directiestoel van MKB bedrijven.

Hard werken is geen garantie voor succes
Succesvol ondernemen is voor hem niet alleen kwestie van hard werken. Overal waar hij kwam en succes zag, viel Martijn een ding op: alleen de ondernemers die oprecht met plezier werkten, leverden topprestaties. Een inzicht waar hij nu als businesscoach veel aan heeft.

‘Als ondernemer kun je gewoon niet alles alleen’
‘Ondernemen is soms een eenzaam vak, maar je kan niet alles alleen. Ik heb geleerd dat het niet slim is veel tijd te stoppen in zaken waar je niet goed in bent, dat moet je dan toch leren uitbesteden.’

Zaken gaan altijd door
Als businesscoach helpt hij ondernemers een zelfstandig, groeiend bedrijf te ontwikkelen. Een van de eerste stappen is om tijd te gaan maken voor dit traject.  Martijn merkt dat dit in de praktijk een van de lastigste stappen is. ‘Ondernemers moeten hiervoor echt even de knop omzetten want zij leiden een druk leven en de zaken gaan altijd door.’

Informatie aanvragen

Plan een vrijblijvende kennismaking in met Martijn Wijnen.
Martijn is direct bereikbaar op telefoonnummer: 06-52645943