Neem vrijblijvend contact op met Jeroen van Olderen:
Tel: 06-57547981 | Email: jeroen@zakelijksucces.nl

Businesscoach Jeroen van Olderen
Aanvullende informatie
  • Verbindt mensen met processen
  • Ervaren IT-specialist
  • Projectleider

Jeroen van Olderen

Achtergrond
Als jonge jongen was Jeroen van Olderen veel in de elektronicazaak van zijn oom te vinden. Was hij in het begin nog druk aan het ‘werk’ met het knutselen van Velleman bouwpakketjes, niet veel later leerde hij printplaten van pc’s samen te stellen. Zijn liefde voor IT en ondernemen werd met de paplepel ingegoten.

Magische combinatie
Het is tot op de dag van vandaag precies die combinatie, van IT en ondernemen, die hem aantrekt: ‘Voor mij is het de uitdaging te kijken naar hoe organisaties kunnen groeien met de hulp van IT.’

Altijd focus op de business
Hij zag al snel dat bedrijven die hun processen systematisch inrichten het beter doen. ‘Wat ik doe, is de brug slaan tussen IT en zakelijke processen, altijd met een focus op de business,’ vertelt Jeroen.

De ‘IT’ fluisteraar
Al vroeg in zijn carrière kreeg hij de kans om zijn managementcapaciteiten te ontwikkelen. Geen kant die veel IT-ers opgaan maar het bleek een gouden combinatie voor Jeroen. Het leverde hem dan ook de bijnaam ‘de IT fluisteraar’ op.

Van onrust in je hoofd naar focus
‘Veel ondernemers kunnen onrustig zijn in hun hoofd, ze zijn druk, hebben stress en verliezen dan even het overzicht. Ik zorg voor rust met een heldere analyse en een IT-oplossing die weer voor focus zorgt,’ legt Jeroen uit.

‘Het is mijn hobby, zelfs achter de bbq optimaliseer ik de processen’
Het talent om processen te optimaliseren komt ook van pas bij een van zijn hobby’s. Samen met een vriend verzorgt hij barbecuediners, bereid op een stoere Smoker trailer. ‘De juiste ingrediënten, temperatuur en planning; het is de sport om ook die processen perfect op elkaar af te stemmen, dan krijg je een topresultaat.’

Lees hier meer over Jeroen van Olderen als businesscoach en partner bij Businesscoach NL;

Informatie aanvragen

Plan een vrijblijvende kennismaking in met Jeroen van Olderen.
Jeroen is direct bereikbaar op telefoonnummer: 06-57547981

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.