Wij zijn dé sparringpartner van het MKB

Over Businesscoach Nederland
Businesscoach Nederland is dé sparringpartner van het MKB in Nederland. Daarom zoeken we gekwalificeerde businesscoaches en bedrijfsadviseurs. Gedreven ondernemers, met een passie voor leiderschapsontwikkeling, die met een bewezen groeimethodiek aan de slag willen om MKB-ondernemers te helpen groeien.

Zelfstandig ondernemen met een onderscheidende franchiseformule
Businesscoach NL is een franchise-formule. Dit houdt in dat iedere aangesloten businesscoach zelfstandig ondernemer is en onder zijn eigen bedrijfsnaam opereert. Dat vinden we belangrijk, omdat we zo zelf leven en uitvoeren wat we anderen leren. Tegelijkertijd zijn we één team en helpen we elkaar waar we kunnen.

Hierin zijn we anders:

 • We hebben een zeer duidelijke visie op bedrijfsgroei
 • We werken met een bewezen groeimethodiek
 • We hebben een eigen bedrijfsrapportage tool
 • We werken nauw samen met zusterorganisatie Zakelijk Succes Academie
 • We hebben een verdienmodel waarmee een businesscoach ook passief inkomen kan opbouwen
 • We zijn een mensgerichte organisatie die als team opereert
 • Je kunt gebruik maken van kant-en-klare templates, werkvormen en presentaties
 • Je werkt regelmatig in een multidisciplinair team van businesscoaches
 • Je werkt met je collega’s continue aan je persoonlijke- en zakelijke groei
 • Wij denken en handelen vanuit waarden-gedreven leiderschap

Maak het winnende verschil

Businesscoaching is een fantastisch vak. Telkens weer geeft het enorm veel voldoening om te zien hoe we meetbare bedrijfsgroei realiseren bij MKB-bedrijven door het wegnemen van de belangrijkste bottlenecks en te werken aan ondernemersvaardigheden, leiderschap, teamontwikkeling en het duurzaam borgen van systemen en processen.

Jouw doel; het winnende verschil maken voor je klanten
Succesvolle ondernemers zijn succesvol omdat ze hét winnende verschil maken voor hun klanten. Winst is daarvan het resultaat. Winst is geen doel op zich. Jouw taak als businesscoach is om dat verschil te maken voor de MKB-ondernemers die jij begeleidt, traint en coacht.

Ons doel; het winnende verschil maken voor jou
Onze taak als organisatie is om het verschil te maken voor jou als businesscoach. We bieden je continue opleiding en training. Daarnaast helpen we met je marketing en sales, organiseren we regelmatig events en plannen we ieder kwartaal een gezamenlijke intervisiedag.

Direct aan de slag als businesscoach
Door je aan te sluiten bij dit succesvolle concept, kun je snel aan de slag. Je krijgt alle tools, systemen en processen om leads te genereren, klanten te werven en jouw klanten optimaal te bedienen. Je maakt deel uit van een actief netwerk van ervaren en ondernemende businesscoaches die zich voortdurend verder ontwikkelen.

Accreditatie tot businesscoach

Wij hebben een grootse visie en een bijzondere missie. We willen (internationaal) bedrijven transformeren tot waarde-gedreven bedrijven. Dit zijn bedrijven die repeterend waarde leveren aan de markt. Bedrijven waar medewerkers tot hun recht komen en die zorg dragen voor deze wereld. Dat kan alleen als we bouwen aan waarden-gedreven leiderschap. We ontwikkelen leiders die hun hoofd bij de strategie houden, maar hun hart hebben bij de impact die ze maken op de wereld.

Accreditatie voor het MKB Canvas ®
Als we met elkaar onze visie willen realiseren dan is het nodig dat we als businesscoaches en bedrijfsadviseurs dezelfde groeimethodiek gebruiken en dezelfde taal spreken. Daarom hebben we een gedegen opleiding tot businesscoach ontwikkelt die ervoor zorgt dat onze businesscoaches in staat zijn om meetbare resultaten te realiseren bij onze klanten.

De opleiding heeft, naast het basisjaar, drie specialisaties:

 • MKB Canvas ® algemeen (accreditatie groeimethodiek)
 • Klantreis / sales- en marketing specialist (orange circle certified)
 • Specialist in organisatiekunde (blue circle certified)
 • Specialist in leiderschapsontwikkeling (green circle certified)

Wanneer je alle drie de accreditaties hebt mag jij jezelf ‘Certified Master Businesscoach’ noemen.