Wil jij aan de slag met Business Consultancy?
Neem vrijblijvend contact op.

Business consultant

Een business consultant helpt jouw bedrijf weer groeien. Substantieel, duurzaam en op een strategisch slimme manier. Met nieuwe inzichten doorbreek je je tunnelvisie en ontdek je waar er kansen liggen. En met advies van een ervaren ondernemer die het allemaal al meerdere keren meegemaakt heeft, leer je precies hoe je die kansen kunt pakken. Onze consultants fungeren als een sparringpartner voor het oplossen van strategische, operationele en financiële kwesties – en als stok achter deur voor het waarmaken van jouw ambities.

Afhankelijk van je persoonlijke wensen en behoeften, levert een business consultant van Businesscoach NL je het volgende op:

  • originele, frisse en nieuwe perspectieven op je business
  • nieuwe ideeën, inspiratie en uitdagingen waar je energie van krijgt
  • meer leads, klanten en omzet met hogere winstmarge
  • slimme kostenbesparingen
  • concrete en resultaatgerichte adviezen waarmee je je zakelijke én persoonlijke doelen effectief kunt bereiken

Effectieve groeistrategie

Bij Businesscoach NL werkt je business consultant op basis van het MKB Canvas. Dat is een bewezen effectieve groeimethode waarbij we in no-time de grootste bottlenecks van je bedrijf identificeren op gebieden als marketing en sales, systemen en processen, mensen en leiderschap. Daarmee zijn we in staat om snel resultaat te boeken en zorgen we voor een stevig fundament waarop je kunt bouwen aan een beter bedrijf. Voor überhaupt meer klanten of het doorbreken van je plafond.

Vrijblijvend strategiegesprek met een business consultant?

Weten of een business consultant iets voor jou is? Doe dan de gratis MKB Scan en plan een strategiegesprek met één van onze coaches. Tijdens deze eerste, vrijblijvende sessie bespreken we de resultaten van de scan, maken we een strategische analyse van je bedrijf en ontvang je een paar concrete adviezen waarmee je direct aan slag kunt. Zo kun je rustig beslissen of je verder gaat met het coachingstraject.

Over Businesscoach NL

Wij zijn Businesscoach NL, voornaamste sparringpartner voor het MKB in Nederland. Wij helpen MKB-ondernemers, managers en de directie om substantiële, duurzame en strategische bedrijfsgroei te realiseren door coaching op basis van een aantal gestructureerde groeiprogramma’s voor meer succes en persoonlijke begeleiding. Met een groot aantal ervaren business consultants vind je altijd een sparringpartner met de kennis en ervaring die perfect matcht met jou en je onderneming. Vind nu jouw coach en start direct met het verbeteren van je organisatie.

Programma’s

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben we bij Businesscoach NL een aantal uitgebreide groeiprogramma’s ontwikkeld. Ieder gefocust op verschillende fases van het ondernemerschap en de daarbij behorende uitdagingen. Zet de volgende stap met 1-op-1 business coaching of verleg samen met collega-ondernemers je grenzen en spar met elkaar over de obstakels in je bedrijf en het waarmaken van je zakelijke en persoonlijke ambities. Samen sta je sterker.

Kennismaken

De coaches en consultants van Businesscoach NL zijn door de wol geverfde ondernemers die voor dezelfde uitdagingen hebben gestaan als jij nu. Daardoor weten we precies wat werkt – en wat vooral ook niet. En daar kan jij van profiteren. Lees meer over ons team of doe de gratis MKB Scan en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend groeigesprek.

Wil jij aan de slag met Business Consultancy?
Neem vrijblijvend contact op.