Wil jij aan de slag met Business Consultancy?
Neem vrijblijvend contact op.

Bedrijfsadviseur

Als ondernemer kom je regelmatig nieuwe uitdagingen tegen. Je wilt bijvoorbeeld opschalen om meer klanten te kunnen bedienen, het aantal nieuwe klanten loopt juist terug en je wilt je marketing en sales verbeteren of je team functioneert bijvoorbeeld (nog) niet helemaal naar behoren. In al die gevallen kan een bedrijfsadviseur van Businesscoach NL je helpen. Met frisse inzichten, concreet advies en handige tools laten wij MKB-ondernemers weer substantieel groeien. Strategisch en duurzaam.

Met een bedrijfsadviseur werk je weer áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Afhankelijk van je persoonlijke behoeften werk je bijvoorbeeld aan:

  • het verbeteren van je ondernemersvaardigheden
  • het aansturen van teams en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap
  • het oplossen van de belangrijkste bottlenecks
  • het verhogen van de omzet en de realisatie van meer winst
  • het creëren van een zelfstandig draaiende organisatie met meer tijd voor jezelf

Bewezen effectief businessmodel

Onze bedrijfsadviseurs werken gestructureerd en volgens een bewezen effectieve strategie aan jouw bedrijfsgroei: het MKB Canvas. Dit canvas omhult het fundament van iedere succesvol midden- en kleinbedrijf. Van je marketing en sales tot aan de processen, systemen, medewerkers en je eigen rol als leider van je organisatie. We onderwerpen ieder onderdeel aan een grondige analyse en ontdekken zo snel waar er winst te behalen valt. Letterlijk en figuurlijk.

Maak vrijblijvend kennis met jouw bedrijfsadviseur

Doe nu de MKB Scan en maak een afspraak met een bedrijfsadviseur van Businesscoach NL om de resultaten te bespreken. Geheel vrijblijvend, natuurlijk. In deze eerste sessie ontvang je een analyse van je bedrijf, krijg je inzicht in je grootste belemmeringen en profiteer je praktische adviezen van een ervaren ondernemer die al eens voor al jouw uitdagingen heeft gestaan – en ze met succes heeft overwonnen.

Over Businesscoach NL

Businesscoach NL is de sparringpartner het MKB in Nederland. Wij helpen MKB-ondernemers het maximale uit hun bedrijf én uit zichzelf te halen door met behulp van uitgebreide groeiprogramma’s en persoonlijke begeleiding. Met een groot aantal aangesloten coaches en ervaren ondernemers beschikken we altijd over een bedrijfsadviseur met de kennis en expertise die past bij jou en je onderneming.

Onze groeiprogramma’s

Om je zo goed mogelijk te helpen die volgende stap te zetten, hebben we een aantal programma’s voor je ontwikkeld. Slimme groeitrajecten gericht op aspecten van ondernemerschap waar jij in wilt verbeteren. Van het ontwikkelen van een efficiëntere organisatie tot aan 1-op-1 coaching van een bedrijfsadviseur waarmee je jouw zakelijke doelen bereikt en persoonlijke ambities waarmaakt. Nu écht.

Onze bedrijfsadviseurs

Ervaren, enthousiast en gemotiveerd om ondernemers zoals jij te helpen met het zetten van de volgende stap. Nieuwsgierig naar onze coaches? Lees meer over ons team of doe de MKB Scan (gratis) en plan een vruchtbaar strategiegesprek. Uiteraard met kopje koffie.

Wil jij aan de slag met Business Consultancy?
Neem vrijblijvend contact op.