Meer informatie over de Training persoonlijk leiderschap?
Neem vrijblijvend contact op.

Training persoonlijk leiderschap

Veel ondernemers, managers en teamleiders worstelen soms op het werk. Ze ervaren periodes van constante vermoeidheid en stress en raken langzaam maar zeker het plezier in hun werk kwijt. Daarom is het goed om van tijd tot tijd de balans op te maken. Om voor jezelf op een rijtje te krijgen waarom je ook alweer doet wat je doet. Om na te gaan wat je precies dwars zit en om meer invloed op je automatische gedachten te krijgen. In de training Persoonlijk Leiderschap reiken we je handvatten aan waarmee je die patronen doorbreekt – en het maximale uit je potentieel te halen.

Alles start met bewustwording

Persoonlijk leiderschap helpt je om de regie van je leven weer in eigen hand te nemen. Om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Daarvoor is bewustwording een voorwaarde. Want alleen als je je bewust bent van je gedrag, emoties en gedachtegangen kun je die belemmeringen uitschakelen en omzetten in iets positiefs. In een proactieve houding waarbij je zelf beslist hoe je reageert in situaties. Na de training Persoonlijk Leiderschap laat je niet meer leiden door gebeurtenissen om je heen, maar maak je een keuze op basis van wat het beste is voor jou. Die mindset heb je nodig om verandering te realiseren.

Beter leiderschap op werk

Persoonlijk leiderschap helpt je ook om in een betere leider te zijn op het werk. Door te weten wat je wil en door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes, ben je de beste versie van jezelf, vóór jezelf. Maar natuurlijk ook voor anderen. Je profileert je als iemand die stevig in zijn schoenen staat. Iemand die altijd dicht bij zichzelf blijft. Iemand met een visie en die beslissingen durft te maken. Dat zorgt voor draagvlak, respect en de waardering die je verdient.

Inhoud van de training persoonlijk leiderschap

Tijdens de training Persoonlijk Leiderschap gaan we op zoek naar jezelf. Naar je eigen functioneren en je onbewust aangeleerde gedrag. We gaan op ontdekkingsreis naar jouw talenten en vaardigheden en punten waarop je jezelf nog kunt ontwikkelen. Waar ben je goed in? Wat maakt jou uniek? Wanneer sta je in je kracht? En waar krijg je energie van? Inzicht in je eigen functioneren biedt de kansen om je eigen potentieel maximaal te benutten.

We gaan aan de slag met oefeningen en technieken die je helpen de focus te houden op wat echt belangrijk voor je is. Om jezelf bewust te worden van je omgeving en je niet te laten beïnvloeden door irrelevante prikkels. Je krijgt tips om gedrags- en gedachtepatronen die je persoonlijke effectiviteit belemmeren te herkennen en te doorbreken. Zodat je een proactieve houding kunt aannemen en effectiever beslissingen kunt nemen. In zowel je privéleven als op het werk. Na de training ben je in staat om:

  • belemmerende gedachten en gedragspatronen te doorbreken
  • zelf een beslissing te nemen in plaats van je te laten leiden door externe factoren
  • talenten, kwaliteiten en communicatieve vaardigheden effectief in te zetten
  • en meer tijd en energie over te houden voor de leuke dingen
  • plezier te krijgen en houden in je werk

Incompany training & op maat gemaakt

De training Persoonlijk Leiderschap is incompany, want dat stelt ons in staat om de inhoud af te stellen om de behoeftes van de deelnemers. Het bevat oefeningen en interactieve opdrachten waarmee de theorie in de praktijk gebracht kan worden. Neem contact op met ons op en we bespreken graag wat je wensen zijn en hoe we bij kunnen dragen aan de persoonlijke groei van jou en je collega’s.

Meer informatie over de Training persoonlijk leiderschap?
Neem vrijblijvend contact op.