Aan de slag met persoonlijke- of zakelijke coaching?
Onze businesscoaches helpen je graag verder.

Aanvullende informatie
  • Ervaren businesscoaches
  • 1-op-1 Begeleiding
  • Effectieve groeimethodiek
  • Vrijblijvende kennismaking

Koersplan

Je werkt hard en je bedrijfsprestaties zitten in de lift. Maar je ambities gaan verder en je kijkt alweer vooruit.
Want nu je successen boekt en je bedrijf groeit, wordt het voor jou heel duidelijk dat er nog veel meer mogelijk is. Je wilt verder, om het maximale uit jezelf, je mensen en je bedrijf te halen.

Wil je de groei in je bedrijf continueren en de komende periode verder uitbouwen? Zoek je een businesscoach, sparringpartner, adviseur en stok achter de deur om gericht en structureel te werken aan verdere bedrijfsgroei en het realiseren van jouw ambities? Dan is Koersplan wat voor jou!

Duurzaam succesvol ondernemen

Aan de slag met je langetermijndoelen. Koersplan is een intensief businesstraject bedoeld voor ondernemers die zich richten op duurzaam succesvol ondernemen. Het biedt je een businesscoach en sparringpartner waarmee je op gelijkwaardig niveau kunnen sparren over je ambities en plannen én je worstelingen om die plannen te realiseren.

Gedurende een periode van 6 of 12 maanden word je uitgedaagd en ondersteund om je grenzen opnieuw te verleggen, plannen concreet te maken en van de grond te trekken en je vaardigheden als ondernemer en bedrijfsleider verder te ontwikkelen.

Het koersplan 

Ontdek jouw weg naar meer succes. Een businesscoach neemt je niet aan de hand, maar loopt met je mee, luistert, adviseert en confronteert je met de dingen die hij ziet en hoort. Hij is je partner op de momenten dat je onder druk staat en ruimte nodig hebt om te reflecteren. Ofwel op de cruciale momenten dat je nieuwe strategieën uitstippelt, knopen doorhakt, pijnpunten aanpakt, processen verbetert en nieuwe kennis en vaardigheden in huis haalt.

Koersplan van 3, 6 of 12 maanden

Je kunt kiezen voor een traject van 3, 6 of 12 maanden waarin een businesscoach jou 1-op-1 begeleidt bij het realiseren van de bedrijfsgroei die je voor ogen hebt. Je spart 1 keer per 2 weken met je businesscoach en je werkt 1 keer per 2 maanden op locatie een dagdeel intensief samen aan jouw plannen.

Alles valt of staat met jouw leiderschap

De groei van jouw bedrijf begint bij de groei van jou als ondernemer. Alles valt of staat met jouw leiderschap. Succesvolle ondernemers snappen dat bedrijfsgroei over veel meer gaat dan nieuwe strategieën, plannen en businesstools implementeren. Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van jouw leiderschap wat je bereikt met je bedrijf.

In de 1-op-1 gesprekken gaan we dieper in op jouw leiderschapsvraagstukken. We onderzoeken factoren die je belemmeren, werken aan nieuwe skills en geven een stevige boost aan je zelfvertrouwen als basis voor succes. Je gaat grenzen verleggen, voelt weer ruimte, inspiratie, energie en het vertrouwen dat er zoveel meer mogelijk is wanneer jij durft te doen wat écht bij jou en je bedrijf past.

Wat levert het Koersplan jouw bedrijf op

Ondernemen op een manier die 100% bij je past, zorgt gegarandeerd voor:

Een strategische sparringpartner die je helpt beslissingen nemen
Heldere doelen en een scherpe focus
Meer rust en zelfvertrouwen
Een prettige stok achter de deur om je ambities écht te realiseren
Nieuwe ondernemersvaardigheden en strategieën die 100% bij je passen
Het lef om de keuzes te maken die nodig zijn om je langetermijndoelen te realiseren
Meer energie en plezier in het ondernemen
De bedrijfsgroei die je voor ogen hebt
Jij en je business zijn klaar voor de toekomst

Informatie aanvragen

Ontdek jouw weg naar persoonlijk succes en zakelijk leiderschap.
Onze businesscoaches sparren graag met je.